Βιτρίνες παγωτού

Οι βιτρίνες παγωτού είναι τα κύρια μηχανήματα που χρησιμεύουν ώστε να συντηρείται το παγωτό στην ιδανική θερμοκρασία που απαιτείται μέχρι να φτάσει στον πελάτη. Χωρίζονται σε 2 βασικές υποκατηγορίες: Τις βιτρίνες στατικής ψύξεως και τις βιτρίνες παγωτού βεβιασμένης ψύξεως.
Σ’αυτό το άρθρο θα αναλύσουμε τις διαφορές ανάμεσα στις βιτρίνες καθώς και θα σας παρουσιάσουμε τα πιο δημοφιλή μοντέλα και στις δυο κατηγορίες.

Βιτρίνες παγωτού στατικής ψύξεως

Αυτή η κατηγορία βιτρινών, πρόκειται για την πιο απλή και πιο οικονομική. Στην ουσία είναι οι κοινοί καταψύκτες διαμορφωμένοι ώστε να φαίνεται το προϊον καλά. Η ψύξη γίνεται με στοιχεία και είναι “άγρια”. Η θερμοκρασία που έχουνε οι βιτρίνες παγωτού στατικής ψύξεως είναι από -20 εως -25c - βαθιά κατάψυξη - . Το παγωτό σκληραίνει πιο γρήγορα απ’οτι στις βιτρίνες βεβιασμένης ψύξης. Οι βιτρίνες στατικής ψύξης καταναλώνουν πολύ λιγότερο ρεύμα απ’οτι οι βιτρίνες παγωτού βεβιασμένης ψύξης.
Στα αρνητικά αυτής της κατηγορίας είναι επίσης ότι οι βιτρίνες δεν είναι “ανοιχτές” και έχουνε τζαμάκια συρταρωτά. Αυτό γίνεται λόγω της ιδιαιτερότητας στην ψύξη τους.
Στα θετικά, πέρα από την οικονομία στο ρεύμα είναι και το χαμηλό κόστος απόκτησής τους. Η διαφορά τους με τις βιτρίνες βεβιασμένης ψύξης είναι αρκετά μεγάλη.

Προτεινόμενο μοντέλο για βιτρίνα στατικής ψύξεως

Παρ’ολο που δε προτείνουμε τις στατικές βιτρίνες για ένα σωστό και επαγγελματικό παγωτό, υπάρχει ένα μοντέλο που φθάνει - όσο είναι εφικτό- τις βιτρίνες βεβιασμένης ψύξης και από άποψη οπτικής του προϊόντος όσο και λειτουργικότητας. Πρόκειται για την βιτρίνα παγωτού optimus 16 η οποία έχει ελκυστικό design και προσφέρει και αυτόματη απόψυξη στον καταστηματάρχη(οι υπόλοιπες βιτρίνες πιάνουν πάγο όπως οι κοινοί καταψύκτες και χρειάζονται χειροκίνητη απόψυξη).

Βιτρίνες παγωτού βεβιασμένης ψύξης

Η συγκεκριμένη κατηγορία είναι πιο ‘επαγγελματική’. Εαν θέλουμε να προσφέρουμε ένα σωστό παγωτό, πρέπει να έχουμε και την σωστή, επαγγελματική βιτρίνα βεβιασμένης ψύξης. Η ψύξη εδώ γίνεται με άερα και είναι πολύ πιο ομαλή. Η θερμοκρασία προϊόντος κυμαίνεται από -14 εως -18 c. Το παγωτό παραμένει μαλακό και αφράτο για περισσότερο διάστημα ενώ η βιτρίνα παγωτού με την σωστή συντήρηση και τον σωστό τρόπο λειτουργίας, δεν πιάνει πάγο.
Η οπτική του προϊόντος μιας βιτρίνας βεβιασμένης ψύξεως είναι πολύ υψηλή και αυτό βοηθάει στη πώληση.

Προτεινόμενες βιτρίνες βεβιασμένης ψύξεως

Εδώ υπάρχουν αρκετές επιλογές, για όλα τα budget. Θα σας προτείνουμε 2 μοντέλα. Το πιο οικονομικό, αλλά πλήρες επαγγελματικό και λειτουργικό, είναι η βιτρίνα παγωτού millenium του εργοστασίου της ISA. Πρόκειται για μια καταπληκτική βιτρίνα βεβιασμένης ψύξης, οικονομική, που θα σας βοηθήσει να προσφέρετε ένα τέλειο προϊόν.
Το δεύτερο προτεινόμενο μοντέλο είναι η βιτρίνα παγωτού gelatosupershow, πάλι του εργοστασίου της ISA. Η συγκεκριμένη βιτρίνα έχει καταπληκτική οπτική και συνδυάζεται τέλεια με τα διάφανα σκεύη παγωτού. Η πανοραμική της οπτική βοηθάει στις πωλήσεις του καταστήματος.

Όποια βιτρίνα και να επιλέξετε, να έχετε κατά νου και τον υπόλοιπο εξοπλισμό που χρειάζεστε για να προσφέρετε ποιοτικό, φρέσκο παγωτό : Παγωτομηχανή παραγωγής, shock freezer,καταψύκτη συντήρησης.

EasyHoreca - Εξοπλισμός εστίασης

Κλείσιμο [x]
  • Δεν έχετε δει κάποια αγγελία.
  • Δεν έχετε κάνει κάποια αναζήτηση.
Κλείσιμο [x]

Εδώ μπορείτε να παρκάρετε αγγελίες πατώντας στο κουτάκι Παρκάρισμα στις αγγελίες που σας ενδιαφέρουν.

Θα παραμείνουν εδώ και την επόμενη φορά που επισκεφτείτε (εφόσον δεν έχουν διαγραφτεί).

Μπορείτε να τα κάνετε σύγκριση πατώντας το κουμπί σύγκριση.

Για να αλλάξετε την σειρά πατάτε πάνω στην αγγελία και την τραβάτε εκεί που θέλετε.